Focaccia met ossenworst, kappertjes & parmezaan
Ingrediënten (1 broodje):
- 1 stuk focaccia (of een halve, afhankelijk van formaat)
- 4–6 plakjes ossenworst
- 1 el mayonaise
- 1 tl kappertjes
- Handje rucola
- Vers geschaafde Parmezaanse kaas
- Balsamicocrème ter afwerking
Bereidingswijze:
- Snijd de focaccia open en rooster eventueel kort voor extra krokantheid.
- Smeer de onderkant van het broodje ruim in met mayonaise.
- Leg de plakjes ossenworst gelijkmatig op de mayonaise.
- Verdeel de kappertjes over de ossenworst.
- Voeg Parmezaanse kaas toe door er wat vlokken overheen te schaven.
- Beleg met een handje rucola voor frisheid en bite.
- Werk het broodje af met een zigzag van balsamicocrème.
- Sluit de focaccia en serveer direct.
Tip: Ook lekker met wat versgemalen zwarte peper of een paar rode ui-ringetjes voor extra pit.
Reactie plaatsen
Reacties