Een perfecte combinatie van zoet, zout en romig. Ideaal als voorgerecht of lichte lunch!
Ingrediënten – voor 2 personen
- 1 bol Burrata
- 4 verse vijgen
- 1 nectarine
- 2 handen gemengde sla
- 2 sneden ganda
- 2 el pijnboompitten, geroosterd
- Enkele sprietjes bieslook, fijngehakt
- Olijfolie
- Peper en zout
Werkwijze
Was de sla en verdeel over twee borden.
Snijd de vijgen en nectarine in partjes en leg ze mooi op de sla.
Scheur de ganda in stukken en verdeel over de borden.
Rooster de pijnboompitten kort in een droge pan tot ze goudbruin zijn.
Plaats de Burrata in het midden van het bord en scheur deze licht open zodat het romige binnenste zichtbaar wordt.
Bestrooi met bieslook, pijnboompitten, een snuf peper en zout.
Werk af met een scheutje olijfolie.
Reactie plaatsen
Reacties