Een verwarmend gerecht boordevol groenten en heerlijke stukjes vis - perfect voor 2 personen!
Ingrediënten:
- 100 g ui (gehalveerd)
- 1 teentje knoflook
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten (gehalveerd)
- 150 g wortelen (in stukken)
- 100 g koolrabi (in stukken)
- 20 g tomatenpuree
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- Snufje zout & peper
- 400 g visfumet
- 300 g water
- 200 g witte wijn
- 350 g schelvishaasje (in stukken)
Bereiding:
Stoof ui en look in olijfolie
Voeg wortelen, koolrabi en tomaten toe en laat even meestoven
Roer er tomatenpuree onder, voeg bouillonblokje toe
Blus met witte wijn, visfumet en water
Laat 20 min zachtjes koken
Voeg de visstukjes toe en gaar nog 5 min
Kruid af en serveer warm
Reactie plaatsen
Reacties