Vissoep vol smaak

Gepubliceerd op 4 november 2025 om 17:54

Een verwarmend gerecht boordevol groenten en heerlijke stukjes vis - perfect voor 2 personen!

Ingrediënten:

  • 100 g ui (gehalveerd)
  • 1 teentje knoflook
  • 25 g olijfolie
  • 200 g tomaten (gehalveerd)
  • 150 g wortelen (in stukken)
  • 100 g koolrabi (in stukken)
  • 20 g tomatenpuree
  • 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • Snufje zout & peper
  • 400 g visfumet
  • 300 g water
  • 200 g witte wijn
  • 350 g schelvishaasje (in stukken)

Bereiding:

Stoof ui en look in olijfolie

Voeg wortelen, koolrabi en tomaten toe en laat even meestoven

Roer er tomatenpuree onder, voeg bouillonblokje toe

Blus met witte wijn, visfumet en water

Laat 20 min zachtjes koken

Voeg de visstukjes toe en gaar nog 5 min

Kruid af en serveer warm

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.