Een heerlijk verfijnd lunchgerecht of licht diner. Smaakvol, krokant, fris en verrassend!
Perfect als je zin hebt in iets anders dan klassiek!
Ingrediënten – voor 2 porties
- 2 kalfsoesters
- 100 g rosbief, fijn gesneden
- 2 stengels lente-ui
- 3 el kappertjes
- 4 appelkappertjes (voor decoratie)
- 1 el mayonaise
- 0,5 bussel radijs
- Gemengde sla
- Peper & zout
Optioneel: toast of krokant brood, tomaten
Bereiding
Dep het kalfsvlees droog en snijd het in dunne lapjes. Hak deze vervolgens fijn tot kleine stukjes.
Hak de rosbief, kappertjes, lente-ui en 5 radijsjes (inclusief groen) fijn en meng alles door het kalfsvlees.
Voeg de mayonaise toe en kruid met peper en zout naar smaak.
Snijd de overige radijzen in fijne schijfjes en meng met de gemengde sla. Kruid met een beetje olijfolie, peper en zout.
Serveer de tartaar op een bord met de salade en werk af met appelkappertjes. Heerlijk met een krokant toastje erbij!
Reactie plaatsen
Reacties