Rijst met scampi’s en rode pesto

Gepubliceerd op 26 augustus 2025 om 20:09

Diner maar iets anders.

Ingrediënten:

  • 150 g scampi’s
  • 1 puntpaprika
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • Rijst naar keuze
  • 2 el rode pesto
  • Peterselie, fijngehakt
  • Isio 4 olie (of olijfolie)

Werkwijze:

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pel de scampi’s en bak ze kort in een pan met een beetje Isio 4. Haal ze er terug uit en zet even opzij.

Snijd de ui, paprika en look fijn en bak ze in dezelfde pan.

Voeg de rode pesto toe aan de rijst en meng er de gebakken groenten en fijngehakte peterselie doorheen.

Werk af met de gebakken scampi’s en serveer meteen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.