Suikervrije wafels

Gepubliceerd op 30 augustus 2025 om 10:00

Hier kan je van blijven eten. 

Ingrediënten:

  • 250 g zelfrijzend bakmeel
  • 150 g zusto (suikervervanger)
  • Snufje zout
  • 3 eieren
  • 1 el vanillepoeder
  • 120 g vloeibare margarine
  • 100 ml geitenmelk of andere plantaardige melk

Werkwijze:

Doe alle ingrediënten samen in een kom en mix tot een glad beslag.

Dek de kom af en laat het deeg minstens 1 uur rusten in de koelkast.

Verwarm je wafelijzer en vet in met wat kokosolie.

Schep een portie beslag in het wafelijzer en bak de wafels 2 minuten (of langer, afhankelijk van je toestel) tot ze goudbruin zijn.

Serveer warm of laat afkoelen en bewaar in een luchtdichte doos.

Met dank aan @tartesyaya voor het idee, en een beetje Vicky-magic voor de twist.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.